WhatsApp Grup

Miluan Grup Kelompok WhatsApp

Grup whatsapp

WhatsApp Grup. Kami mangrupikeun situs link anu pangsaéna WhatsApp Grup dina internét. Di dieu anjeun bakal mendakan kelompok WhatsApp anu pangsaéna pikeun ngiringan. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa ngadaptarkeun grup WhatsApp anjeun ku ngirim tautan.

Grup samsung

Ku cara éta, seueur jalma bakal mendakan anjeun WhatsApp Grup anjeun bakal ngagaduhan seueur pamilon anu énggal. Anjeun tiasa gabung janten seueur WhatsApp Grup anjeun resep, taya, sareng anjeun ogé tiasa ngirim saloba kelompok anu anjeun resep.

Kumaha cara nyieun grup WhatsApp?

nyieun hiji WhatsApp Grup Hal ieu kacida gampang sareng gancang, tingali:
  1. Buka WhatsApp anjeun sareng klik di tab na Paguneman .
  2. Lajeng, di pojok katuhu luhur, ngan handapeun kolom milarian, klik Grup anyar .
  3. Dina daptar babaturan, pilih pamilon dina grup mimiti sareng klik handap .
  4. Lebetkeun nami grup WhatsApp anu bakal didamel.
  5. Pencét ikon kaméra sareng tambahkeun poto kana grup anjeun.
  6. Tungtungna klik tombol nyiptakeun .
Tip penting pisan pikeun anjeun suksés sareng anjeun WhatsApp Grup- Pikir nami anu pikaresepeun pikeun grup anjeun sareng pilih poto anu saé aya hubunganana sareng téma grup. Ieu bakal ngajantenkeun seueur jalma anu resep gabung kana grup WhatsApp anjeun.

Kumaha ngahapus Grup Kelompok Whatsapp?

  1. Buka WhatsApp teras klik kana grup anu anjeun hoyong pupus.
  2. Kalayan grup kabuka, klik nami grup di luhur.
  3. Gulung ka handap pikeun daptar pamilon sareng ngahapus sadaya pamilon.
  4. Gulung ka handapeun layar tur klik Ninggalkeun kelompok .
  5. tungtungna, ngalakukeun muru Hapus grup .
Tip: Anjeun mimiti miceun sadaya pamilon ti grup sateuacan ninggalkeun grup; lamun henteu, grup éta moal dileungitkeun sareng salah sahiji pamilon anu bakal janten pangurus anyar grup.

Kumaha carana mendakan Kelompok WhatsApp?

Pikeun milarian grup WhatsApp, anjeun kedah angkat ka halaman wéb kami (groupswhats.app) sareng milarian diantara rupa-rupa kategori kelompok anu urang. Dina waktos ayeuna, anjeun moal tiasa milarian grup WhatsApp dina aplikasi éta sorangan.

Kumaha gabung Grup WhatsApp?

Pikeun ngiluan grup WhatsApp, anjeun kedah:
  1. Mimiti kunjungan wéb kami.
  2. Milarian grup anu anjeun hoyong lebetkeun dina kategori anu béda dina situs wéb kami.
  3. Pencét kana grup anu anjeun hoyong gabung.
  4. Dina halaman anu bakal dibuka, klik Gabung sareng grup .

Kumaha cara ngantunkeun Grup WhatsApp?

  1. Bukak Whatsapp teras klik dina grup anu anjeun hoyong angkat.
  2. Kalayan grup kabuka, klik nami grup di luhur.
  3. Gulung ka handapeun layar tur klik Ninggalkeun kelompok .

Kumaha cara nambihan batur kana Grup WhatsApp?

Pikeun nambihan batur kana grup WhatsApp, tuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap:
  1. Bukak Whatsapp teras klik dina grup anu anjeun hoyong tambahkeun.
  2. Pencét nami grup di luhur.
  3. Gulung ka handap pikeun daptar pamilon teras klik Tambihkeun pamilon .
  4. Dina daptar anu muka, pilih sadaya jalma anu anjeun hoyong tambahkeun dina grup.
  5. Tungtungna klik tombol Tambihkeun di juru katuhu luhur.
Perhatosan: pikeun nambihan pamilon dina grup WhatsApp, anjeun kedah janten pangurus grup.

Kumaha cara nelepon grup tina WhatsApp?

Naha anjeun terang yén anjeun tiasa nelepon grup dina WhatsApp? Sumuhun, anjeun tiasa ngadamel sauran grup dugi ka 4 jalma dina hiji waktos, anjeun sareng 3 anu sanés. Telepon tiasa waé pidéo atanapi audio. Turutan léngkah-léngkah ieu di handap:
  1. Bukak samsung sareng klik grup anu anjeun hoyong nyauran.
  2. Di pojok katuhu luhur grup, klik ikon telepon nganggo tanda tambah.
  3. Dina daptar anu muka, pilih dugi ka 3 jelema.
  4. Tungtungna, klik ikon kaméra kaméra upami anjeun hoyong ngadamel sauran video atanapi klik ikon telepon pikeun ngadamel sauran audio.

Sakumaha seueur jalma cocog kana grup WhatsApp?

Ayeuna, grup WhatsApp ngagaduhan kapasitas 256 jelema. Nanging, mimitina ngan ukur 100 urang unggal kelompok anu diwenangkeun, tapi sakumaha waktosna disarengan sareng aplikasi na ningkat sacara éksponénsial, WhatsApp mutuskeun dina taun 2016 kanggo ningkatkeun kapasitas na 100 ka 256.

Kumaha cara nyieun halaman kanggo grup WhatsApp kuring?

Ku nyieun halaman kanggo grup WhatsApp anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi kanggo anggota grup anjeun. Ngaliwatan halaman anjeun tiasa ngarékam katerangan kelompokna, aturan anu kedah dituturkeun sareng anu ogé pangurus grup. Ku cara éta, anjeun henteu kedah nyerat panjelasan panjang dina grup anjeun, mung bagikeun tautan halaman sareng voila!
  1. Akséskeun tautan pikeun ngadamel halaman grup anjeun ku ngaklik di dieu
  2. Lebetkeun tautan grup (gambar sareng ngaran kelompok bakal réngsé sacara otomatis)
  3. Eusian sésa sésana dina bentuk
  4. Tungtungna, klik tombol "Jieun halaman"
Rengse, halaman grup WhatsApp anjeun bakal diciptakeun sareng anjeun tiasa ngabagiana sareng sakumna anggota grup anjeun.

Filter ku kategori

Jelajahi Grup whatsapp

bioskop

restoran

Gym & Kabugaran

Kasenian & Sejarah

Panganyarna Grup Kelompok

Miluan Grup Kelompok WhatsApp

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. inpo leuwih

Setélan cookie situs wéb ieu dikonpigurasi pikeun "ngawenangkeun cookies" sahingga masihan anjeun pangalaman browsing anu pangsaéna. Upami anjeun neraskeun nganggo situs wéb ieu tanpa ngarobih setélan cookie atanapi klik "Tampa" anjeun bakal masihan idin anjeun.

nutup