Grupet WhatsApp

Bashkohuni në grupet WhatsApp

Grupet Whatsapp

Grupet WhatsApp. Ne jemi faqja më e mirë për lidhje Grupet WhatsApp në internet. Këtu do të gjeni grupet më të mira WhatsApp për të marrë pjesë. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të regjistroni grupin tuaj WhatsApp duke dërguar lidhjen.

Grupi Whatsapp

Në këtë mënyrë, shumë njerëz do të gjejnë tuajin Grupet WhatsApp dhe do të keni shumë pjesëmarrës të rinj. Mund të bashkoheni në kaq shumë Grupet WhatsApp si të doni, të pakufizuar, dhe gjithashtu mund të dërgoni sa më shumë grupe si ju pëlqen.

Si të krijoni një grup WhatsApp?

Krijoni një Grupet WhatsApp Shtë shumë e lehtë dhe e shpejtë, shiko:
 1. Hapni WhatsApp tuaj dhe në fund klikoni në skedë bisedat .
 2. Pastaj, në këndin e sipërm të djathtë, vetëm nën fushën e kërkimit, klikoni Grup i ri .
 3. Në listën e miqve, zgjidhni pjesëmarrësit në grupin fillestar dhe klikoni në vazhdim .
 4. Vendosni emrin e grupit WhatsApp që do të krijohet.
 5. Klikoni në ikonën e kamerës dhe shtoni një foto në grupin tuaj.
 6. Më në fund klikoni butonin Krijo .
Një këshillë shumë e rëndësishme për ju që të jeni të suksesshëm me tuajin Grupet WhatsApp- Mendoni për një emër interesant për grupin tuaj dhe zgjidhni një foto të mirë në lidhje me temën e grupit. Kjo do të bëjë që më shumë njerëz të interesuar të bashkohen me grupin tuaj WhatsApp.

Si të fshini një grup Whatsapp?

 1. Hapni WhatsApp dhe klikoni në grupin që dëshironi të fshini.
 2. Me hapjen e grupit, klikoni emrin e grupit në krye.
 3. Shkoni poshtë në listën e pjesëmarrësve dhe fshini të gjithë pjesëmarrësit një nga një.
 4. Shkoni në fund të ekranit dhe klikoni Lini grupin .
 5. Së fundi, rreze klikoni në Fshi grupin .
Këshillë: Së pari duhet të hiqni të gjithë pjesëmarrësit nga grupi përpara se të dilni nga grupi; përndryshe, grupi nuk do të hiqet dhe asnjë prej pjesëmarrësve nuk do të bëhet administratori i ri i grupit.

Si të gjeni një grupe WhatsApp?

Për të gjetur grupet WhatsApp, duhet të shkoni në faqen tonë të internetit (groupwhats.app) dhe të kërkoni midis kategorive të ndryshme të grupeve që kemi. Për momentin, nuk mund të kërkoni grupe WhatsApp në vetë aplikacionin.

Si të bashkoheni në një grup WhatsApp?

Për t'u bashkuar me një grup WhatsApp, duhet të:
 1. Vizitoni së pari faqen tonë të internetit.
 2. Kërkoni për grupin që doni të futni në kategoritë e ndryshme të faqes sonë të internetit.
 3. Klikoni në grupin që doni të bashkoheni.
 4. Në faqen që do të hapet, klikoni Bashkohu në grup .

Si të lini një grup WhatsApp?

 1. Hapni Whatsapp dhe klikoni në grupin që dëshironi të lini.
 2. Me hapjen e grupit, klikoni emrin e grupit në krye.
 3. Shkoni në fund të ekranit dhe klikoni Lini grupin .

Si të shtoni dikë në një grup WhatsApp?

Për të shtuar dikë në një grup WhatsApp, ndiqni hapat e mëposhtëm:
 1. Hapni Whatsapp dhe klikoni në grupin që dëshironi t'i shtoni dikujt.
 2. Klikoni në emrin e grupit në krye.
 3. Shkoni poshtë në listën e pjesëmarrësve dhe klikoni Shtoni pjesëmarrësit .
 4. Në listën që hapet, zgjidhni të gjithë personat që doni të shtoni në grup.
 5. Më në fund klikoni butonin shtoj në këndin e sipërm të djathtë.
Vëmendje: për të shtuar pjesëmarrës në grupin WhatsApp, duhet të jeni një administrator i grupit.

Si të bëni një telefonatë në grup nga WhatsApp?

A e dini se mund të bëni një telefonatë në grup në WhatsApp? Po, mund të bëni thirrje në grup deri në 4 persona njëherësh, ju dhe 3 të tjerët. Thirrjet mund të jenë video ose audio. Ndiqni hapat më poshtë:
 1. Hapni Whatsapp dhe klikoni në grupin që dëshironi të telefononi.
 2. Në këndin e sipërm të djathtë të grupit, klikoni në ikonën e telefonit me një shenjë plus.
 3. Në listën që hapet, zgjidhni deri në 3 persona.
 4. Më në fund, klikoni në ikonën e kamerës video nëse doni të krijoni një thirrje video ose klikoni në ikonën e telefonit për të krijuar një thirrje audio.

Sa njerëz mund të futen në një grup WhatsApp?

Aktualisht, një grup WhatsApp ka një kapacitet deri në 256 persona. Sidoqoftë, fillimisht vetëm 100 persona për grup u lejuan, por me kalimin e kohës dhe aplikacioni u rrit në mënyrë eksponenciale, WhatsApp vendosi në vitin 2016 të rrisë kapacitetin e saj nga 100 në 256.

Si të krijoni një faqe për grupin tim WhatsApp?

Duke krijuar një faqe për grupin tuaj WhatsApp, ju mund të ofroni më shumë informacion për anëtarët e grupit tuaj. Përmes një faqe ju mund të regjistroni përshkrimin e grupit, rregullat që duhet të ndiqen dhe madje edhe kush janë administratorët e grupit. Në atë mënyrë, nuk keni pse të shkruani një përshkrim të gjatë në grupin tuaj, thjesht ndani lidhjen e faqes dhe voila!
 1. Hyni në linkun për të krijuar faqen tuaj të grupit duke klikuar këtu
 2. Vendosni lidhjen e grupit (imazhi dhe emri i grupit do të plotësohen automatikisht)
 3. Plotësoni në formular fushat e mbetura
 4. Më në fund, klikoni në butonin "Krijo faqe"
Bërë, faqja juaj e grupit WhatsApp do të krijohet dhe ju mund ta ndani atë me të gjithë anëtarët e grupit tuaj.

Filtro sipas kategorisë

Eksploroni Grupet Whatsapp

Kinema

restorante

Palestër dhe palestër

Arti dhe Historia

Grupet më të fundit të Whatsapp

Bashkohuni në grupet WhatsApp

Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. më shumë informacion

Cilësimet e cookie-tve të kësaj faqe interneti janë konfiguruar të "lejojnë cookie-t" dhe kështu ju ofrojnë përvojën më të mirë të mundshme të shfletimit. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe interneti pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni "Prano", do të jepni pëlqimin tuaj për këtë.

afër