Групи WhatsApp

Придружете се на групите WhatsApp

Групи Whatsapp

Групи WhatsApp. Ние сме најдобрата страница за врски за Групи WhatsApp на Интернет. Тука ќе ги најдете најдобрите групи WhatsApp за учество. Покрај тоа, можете да ја регистрирате и вашата WhatsApp група со испраќање на врската.

Групо Whatsapp

На тој начин, многу луѓе ќе го најдат вашиот Групи WhatsApp и ќе имате многу нови учесници. Може да се придружите на многумина Групи WhatsApp како сакате, неограничено и исто така можете да испратите што повеќе групи колку што сакате.

Како да креирате група WhatsApp?

Креирај Групи WhatsApp Многу е лесно и брзо, видете:
 1. Отворете го вашиот WhatsApp и на дното кликнете на јазичето Разговори .
 2. Потоа, во горниот десен агол, веднаш под полето за пребарување, кликнете Нова група .
 3. Во списокот со пријатели, изберете ги учесниците во почетната група и кликнете на следниве .
 4. Внесете го името на групата WhatsApp што ќе се создаде.
 5. Кликнете на иконата на камерата и додадете фотографија во вашата група.
 6. Конечно кликнете на копчето Креирај .
Супер важен совет за да бидете успешни со своите Групи WhatsApp- Помислете на интересно име за вашата група и изберете добра фотографија поврзана со групната тема. Ова ќе направи повеќе луѓе заинтересирани да се приклучат на вашата WhatsApp група.

Како да избришете групи за Whatsapp?

 1. Отворете WhatsApp и кликнете на групата што сакате да ја избришете.
 2. Кога групата е отворена, кликнете на името на групата на горниот дел.
 3. Скролувајте надолу до списокот на учесници и избришете ги сите учесници еден по еден.
 4. Скролувајте до дното на екранот и кликнете Остави ја групата .
 5. Конечно, направи кликнете на Избриши ја групата .
Совет: Прво мора да ги отстраните сите учесници од групата пред да ја напуштите групата; во спротивно, групата нема да се отстрани и никој од учесниците нема да стане нов администратор на групата.

Како да најдете WhatsApp групи?

За да пронајдете групи WhatsApp, мора да отидете на нашата веб-страница (groupwhats.app) и да пребарувате меѓу различните категории на групи што ги имаме. Во моментот, не можете да пребарувате за групите WhatsApp во самата апликација.

Како да се приклучите на WhatsApp група?

За да се приклучите на WhatsApp група, мора:
 1. Прво посетете ја нашата веб-страница.
 2. Пребарај за групата што сакате да ја внесете во различните категории на нашата веб-страница.
 3. Кликнете на групата во која сакате да се приклучите.
 4. На страната што ќе се отвори кликнете на Придружи се на групата .

Како да оставите WhatsApp групи?

 1. Отворете Whatsapp и кликнете на групата што сакате да ја напуштите.
 2. Кога групата е отворена, кликнете на името на групата на горниот дел.
 3. Скролувајте до дното на екранот и кликнете Остави ја групата .

Како да додадете некој во WhatsApp група?

За да додадете некој во групата WhatsApp, следете ги чекорите подолу:
 1. Отворете Whatsapp и кликнете на групата во која сакате да додадете некој.
 2. Кликнете на името на групата на горниот дел.
 3. Скролувајте надолу до списокот на учесници и кликнете Додадете учесници .
 4. Во списокот што се отвора, изберете ги сите луѓе што сакате да ги додадете во групата.
 5. Конечно кликнете на копчето Додај во горниот десен агол.
Внимание: за да додадете учесници во групата WhatsApp, мора да бидете администратор на групата.

Како да остварите групен повик од WhatsApp?

Дали знаевте дека можете да остварите групен повик на WhatsApp? Да, можете да остварите групни повици до 4 лица истовремено, вие и 3 други. Повиците можат да бидат видео или аудио. Следете ги чекорите подолу:
 1. Отворете Whatsapp и кликнете на групата што сакате да ја повикате.
 2. Во горниот десен агол на групата, кликнете на иконата на телефонот со знак плус.
 3. Во списокот што се отвора, изберете до 3 лица.
 4. Конечно, кликнете на иконата за видео камера ако сакате да создадете видео повик или кликнете на иконата на телефонот за да создадете аудио повик.

Колку луѓе можат да се вклопат во група WhatsApp?

Во моментов, група WhatsApp има капацитет до 256 лица. Сепак, првично беа дозволени само 100 лица по група, но како што одминуваше времето и апликацијата растеше експоненцијално, WhatsApp реши во 2016 година да го зголеми својот капацитет од 100 на 256.

Како да креирате страница за мојата група WhatsApp?

Со создавање страница за вашата група WhatsApp, можете да дадете повеќе информации до членовите на вашата група. Преку страница можете да го снимите описот на групата, правилата што треба да се следат, па дури и кои се администраторите на групата. На тој начин, не треба да пишувате долг опис во вашата група, само споделете ја врската со страницата и voila!
 1. Пристапете до врската за да ја креирате вашата групна страница со кликнување овде
 2. Вметнете ја групната врска (сликата и името на групата ќе бидат пополнети автоматски)
 3. Пополнете ги преостанатите полиња на образецот
 4. Конечно, кликнете на копчето "Креирај страница"
Готово, вашата група за WhatsApp ќе биде креирана и ќе можете да ја споделите со сите членови на вашата група.

Филтер по категорија

Истражете ги групите Whatsapp

Кино

ресторани

Фитнес и фитнес

Уметност и историја

Најнови групи на Whatsapp

Придружете се на групите WhatsApp

Ако продолжите да ја користите оваа страница, прифаќате употреба на колачиња. повеќе информации

Поставките за колачињата на оваа веб-страница се конфигурирани да ги „овозможуваат колачињата“ и со тоа да ви го понудат најдоброто можно искуство за прелистување. Ако продолжите да ја користите оваа веб-страница без да ги промените поставките за колачиња или да кликнете на „Прифати“, ќе дадете согласност за ова.

Затвори